Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

všem děkuji za příspěvky :-)

0 0
možnosti
PK

Je to jednoduché (a smutné): prostě to tak lidi chtějí. Ale nedělejte si iluze - není to jen u nás, je to normální všude ve světě. Tuším nějaký americký novinář prohlásil "dobrá zpráva- žádná zpráva". Pokud jde o sledovanost, musí se přizpůsobit většině a většinu (bohužel) nezajímají intelektuální úvahy. Největší čtenost Blesk a nejsledovanější TV N@va (kdysi) hovoří za vše. V UK třeba - nejčtěnější noviny The Sun (prý snad horší, než Blesk)

1 0
možnosti
MS

Podle vás jde jen o slovník nějaké "čůzy". Pro jiné lidi (i pro mne)  jsou zveřejňované odposlechy důležité z jiného důvodu - vychází totiž najevo, že premiér tohoto státu byl dlouhodobě pod vlivem ženské, která jeho závislosti na ní zneužívala k prosazování různých cílů. A nikdo z nás neví, co vše tato ženská mohla ovlivnit v době, kdy ještě nebyla odposlouchávána a kdo všechno její moci nad premiérem mohl zneužívat. O to tady jde a ne o její vulgarity v odposleších. :-/

3 0
možnosti
Foto

Mirko, krmí nás vším možným, nedívám se raději, už kvůli zdraví;-D;-)R^

1 0
možnosti
DM

Dívat se na to máte proto ,protože to má sledovanost.

Bulvár má své jisté a co chcete od plebsu,když nejčtenější tiskovinou,dokonce i v PS je Blesk.

Pokud je někdo schopný sledovat pořad typu PRÁSK (nevydržím ani úvodní znělku),bude ho jistě zajímat co pikantního soukromě prohlásila paní Jana,nikoliv jaká je spotová cena pšenice.

Na témata která by vás zajímala je odpověd stejně negativní a koneckonců jednodušší je vždy řešit věci jednodušší,že?

Ostatně nikdo vás na to koukat nenutí,můžete odvrátit zrak či televizor vypnout a vámi požadované informace vyhledat na internetu.

Většinu žel bude zajímat slovnik Jany Nečasové.Se stim smiř:-).....

1 0
možnosti
JC

Je dobře, že to bylo ve zprávách. Je třeba, aby občané věděli, v jak vážném byl stát ohrožení, když konání premiéra a činnost úřadu vlády bylo plně ovládáno touto obskurní nevzdělanou vulgární ženštinou, která byla tak mocná, že dokonce úkolovala vojenské zpravodajce.

To je tak vážná věc, že z toho musí vyvodit důsledky každý, komu není osud vlastní země lhostejný a nechystá se emigrovat.

4 0
možnosti
ZS

Miri, na zprávy už delší dobu nekoukám...

...ale ty máš ode mě karmu!:-)

2 0
možnosti
LS

Já se naopak rád dozvím, kdo vedl můj stát a jaká kvalifikace k tomu stačí. Přivázaný Nečas a Naďová s bičíkem není to pravé, co chci z mých daní platit.

8 0
možnosti
SN

:-)   Že se to zveřejnilo, je sice nechutné, ale národ si může udělat obrázek o tom, kdo tento stát řídí a vede k prosperitě.  Kam se svou obratností a přes 3,14.u může dostat kantýnská, která postupovala, předpokládám, přes několik sexuálních vztahů až se dostala do nejvyšších špiček politiky. Lepší drzé čelo,než poplužní dvůr, jak se praví! 

   Prostě máme smůlu na osobnosti, Nečas, takový slaboch, že je mi ho upřímně líto! Marně přemýšlím, jakým kouzlem osobnosti ho ta dáma oslnila. Nebo také dosud nepoznaným sexuálním zážitkem? Když si to všechno v hlavně probereme, je to šílené, neuvěřitelné! R^VR^

11 0
možnosti
Foto

Ahoj Mirko,

nechtěl jsem o tomto problému psát či vyjadřovat se, ale udělala jsi to ty. Proč nám pořád podstrkují kreatury z vrcholné politiky a jejich držkopády...sám nevím a ani nechci přemýšlet, piš rád tě čtu:-P[>-]EU

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS